Gebo Scheepsluiken

Gebo scheepsluiken worden geproduceerd in onze fabriek te Almere en zijn dan ook een 100% Nederlands product. De standaard maten die in deze brochure worden vermeld, liggen op voorraad in ons magazijn. Voordat de luiken in het magazijn terechtkomen, worden ze gecontroleerd op kwaliteit en werking. Na controle worden de luiken voorzien van de CE markering, verpakt en eventueel direct naar de klant gestuurd. Alle Gebo producten zijn CE-gecertifceerd. Deze certifcaten kunnen via de website www.gebo.com worden gedownload. Alle Gebo scheepsluiken zijn geschikt voor CE klasse A-oceaan.

Gebo scheepsluiken worden gemaakt uit zeewaterbestendig geanodiseerd aluminium van de beste kwaliteit, en worden standaard uitgevoerd met grijs getint acrylaat van 10 of 15 mm dik. Alle andere delen, inclusief scharnieren en hendels zijn gemaakt van roestvrije materialen. Het afdichtrubber is gemaakt van siliconenrubber. Het frame kan worden gecoat in elke gewenste RAL kleur. Daarnaast kan het luik worden uitgevoerd met helder, brons of groen acrylaat.

Gebo luiken hebben geen haken, randen of knoppen waar lijnen of zeilen achter kunnen blijven steken. De gladde afwerking van het binnenframe garandeert een gemakkelijke doorgang voor zowel bemanningsleden als de zeilen. Luiken dienen te worden gemonteerd op een vlakke ondergrond met een maximum tolerantie van 1 mm.