Gebo Patrijspoorten

GECERTIFICEERD VOOR MONTAGE IN DE ROMP

De Gebo standaard patrijspoorten zijn gecertificeerd voor montage in de romp. Dit geldt voor zowel de vaste als de klappende patrijspoort. Omdat Gebo patrijspoorten door CNC gestuurde machines geproduceerd worden, passen eventuele accessoires die naderhand worden aangeschaft, altijd probleemloos op de poorten.

WATERDICHT ONTWERP
Anders dan de meeste ontwerpen zijn Gebo patrijspoorten ontworpen voor waterdichte montage in de romp. Het is dus geen probleem wanneer een hellend jacht de patrijspoort blootstelt aan de druk van snelstromend water. Patrijspoorten dienen te worden gemonteerd op een vlakke ondergrond met een maximum tolerantie van 1 mm. Op klantspecificatie kunnen Gebo vaste patrijspoorten doorgezet worden

ZEEWATER BESTENDIG

Gebo patrijspoorten zijn gemaakt uit zeewater bestendig geanodiseerd aluminium van de beste  kwaliteit, en worden standaard uitgevoerd met grijs getint acrylaat van 8mm dik. Alle andere delen zijn gemaakt van roestvrije materialen.Het frame kan worden gecoat in elke gewenste RAL kleur.  Daarnaast kan de patrijspoort worden uitgevoerd met helder, brons of groen acrylaat.

Download hier de brochure.

UITSTEKENDE AFTERSALES

Alle onderdelen, zoals rubbers en knoppen zijn ook na langere periode eenvoudig via ons  dealernetwerk wereldwijd verkrijgbaar. Alle Gebo patrijspoorten zijn uitgevoerd in geanodiseerd aluminium, tenzij anders gespecificeerd bij de bestelling. Gebo biedt ontwerpers en scheepsbouwers tevens de unieke mogelijkheid het frame in elke gewenste RAL kleur te laten uitvoeren. Ook is het mogelijk om, tegen extra kosten, Gebo patrijspoorten op maat te laten maken. Neem contact op met Gebo voor een prijsopgave.